Новости

Як зробити лавочку для городу?

Як зробити лавочку для городу?

Для того, щоб надати затишку своїй дачній ділянці, хочеться її облаштувати зручними та красивими предметами. А якщо вони будуть ще й корисними… В першу чергу на думку спадає звичайно ж зона відпочинку. Так приємно після довгого дня посидіти на лаві з чашкою чаю і відпочити. А ось з чого змайструвати собі лавочку розглянемо далі. І відразу зазначимо,

Прості та бюджетні варіанти

Ймовірно, на дачі зберігаються старі меблі, до яких так і не дійде рука, щоб полагодити. То чому б не надати їй нового життя. Далі ми наведемо перелік меблів, з яких можна облаштувати лавочку власноруч, але також зазначимо, що у разі, коли бажання «творити» самостійно немає, то завжди можна купити лавочку https://creativeplay.com.ua/lavkistolu у виробника, значно зекономивши власні сили та кошти.

Стільці

Якщо у вас старих стільців немає, їх завжди можна знайти на різних сайтах з продажу особистих речей. Цілком можливо, їх віддадуть безкоштовно або за символічну плату.

Залишається тільки з'єднати сидіння стільців дошками, пофарбувати чи залакувати. На сидіння, що вийшло, можна кинути м'які подушечки.

Розташувати стільці можна поруч, навпроти один одного, по колу спинками всередину. Все залежить від вашого бажання. Тепер можна розташовуватися на своїй новій лавці.

Ліжко

Все, що нам потрібне, це спинки. Одна повністю, а другу розпиляти навпіл – це будуть боковини майбутньої лави. Сидіння можна зробити з струганої обрізної дошки, зі щита від цього ж ліжка. Для більшого комфорту його можна оббити для м'якості. Фарбуємо і користуємося!

Буфет чи комод

Зі старого буфету, що не підлягає реставрації, можна зробити відмінний куточок. Прибираємо частину ящиків для сидіння, якісь збоку або знизу можна залишити (придатні для зберігання книг, журналів тощо). Така ексклюзивна річ буде предметом замилування на вашій дачі.

Дошки

Якщо старих меблів все-таки не знайшлося, беремо на озброєння щити або дошку обрізу. Випилюємо всі частини майбутньої лави, обробляємо краї, збираємо – отримуємо просту лаконічну лавочку. Для виконання такої ідеї також підійдуть старі двері, може навіть дверцята шафи.

Класичний варіант лави – рейки

Як каркас можна використовувати профільну трубу. Далі зовнішній вигляд лави залежить від майстерності зварювальника та вашої фантазії. Перед роботою найкращим варіантом буде скласти схему лавочки.

Європіддони

Вони відмінно підійдуть як основа для лавки, так як вони виготовляються з дошки гарної якості. Декілька піддонів послужать основою, а частину можна розібрати і зробити з дощок боковушки та спинку.

Будівельні блоки та бруси

З'єднавши будівельні блоки та бруси, отримуємо просту у виконанні, але цілком оригінальну лавочку. Блоки добре піддаються фарбуванню, а на бруси кидаємо обтягнутий тканиною з наповнювачем щит.

Камінь

Ось що воістину рідко зустрічається на садових ділянках, то це лави з каменю. Вони несуть у собі швидше за навіть функцію прикраси. Зазвичай вони невеликі, є продовженням клумби, фонтана. Але цей матеріал не боїться жодних погодних умов, довговічний, але має високу вартість.

Ідей для виготовлення лави безліч. Варто лише дати політ фантазії, і на вашій ділянці з'явиться лава, гідна саду.

Якщо вам не хочеться проявляти свій креатив або ви не маєте часу на самостійне виготовлення оригінального предмета декору городу – завжди є можливість звернутися до виробника садових меблів, ігрових майданчиків та інших корисних речей для прибудинкової території. Ціна лавочок у безпосереднього виробника значно менша, ніж у тих, хто просто перепродає такі товари.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация