Новости

Допомога добривами від USAID АГРО для аграріїв із зони можливих бойових дій!

Допомога добривами від USAID АГРО для аграріїв із зони можливих бойових дій!
До уваги аграріїв із зони можливих бойових дій в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях, які не підпадають під умови отримання добрив в системі ДАР за оголошеною раніше програмою підтримки мінеральними добривами від USAID АГРО.

Для агровиробників із статусом земель "ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЯХ, ДЕ МОЖЛИВІ БОЙОВІ ДІЇ" створена додаткова програма від USAID АГРО.

Програма доступна у ДАР, в розділі "Доступні програми": "Програма "USAID АГРО_карбамід під зернові та олійні в сезоні 2024-25 р. для територій, де можливі бойові дії".

Подача заявок щойно розпочалася та триватиме по 25 червня 2024 року або до вичерпання обсягів допомоги.

При формуванні списку затверджених заявників, Програма USAID АГРО врахує заявки з обох програм, на основі черговості подачі від початку кожної програми (для основної - з 00:00 11 червня; для програми на території можливих бойових дій - 11 червня, час запуску в ДАР).

Інші умови залишаються незмінними, детальніше - за посиланням

Нагадаємо

Через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть загалом 6,6 тисяч тонн добрив. Кожен погоджений учасник зможе отримати до 2 тонн добрива карбамід.

Отримати допомогу можуть агровиробники, які:

мають в обробітку від 5 до 500 га в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях (за винятком тимчасово окупованих територій),

вирощують зернові або олійні культури,

зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

Погоджені заявники, які обробляють від 5 до 25 гектарів землі (власна та орендована), отримають по одній тонні добрива. Ті, хто обробляють від 25 до 500 га - по дві тонни. Очікується, що допомога буде використана для внесення під зернові та олійні культури врожаю 2025 року, йдеться в повідомленні Мінагро.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация