Новости

"Добродія Фудз" представила зернові снеки YUMMOJI в оновлених упаковках по 220-300 г

"Добродія Фудз" представила зернові снеки YUMMOJI в оновлених упаковках по 220-300 г
Зростання споживацького попиту на готові до вживання продукти із зернових у "карманному" форматі посприяло тому, що торік компанія "Добродія Фудз" запустила виробництво хрустких сухих снеків для швидких сніданків чи перекусів під ТМ YUMMOJI вагою упаковки 30 г.
"Провівши дослідження на фокус-групах, ми отримали запит на порційні сухі сніданки для формування ланч-боксів для дітей та підлітків, споживання під час подорожей чи відпочинку або ж на робочому місці. Так з’явився ще один бренд у нашому продуктовому портфелі - YUMMOJI. Це зернові снеки різноманітних популярних смаків у "карманному" форматі. У напруженому ритмі сучасного життя такі смаколики допоможуть швидко вгамувати голод, і що немало важливо ¬- це повноцінна і здорова альтернатива не дуже корисним чипсам або сухарикам", - розповіли в компанії "Добродія Фудз".
Нещодавно провідний український виробник продукції із зернових вирішив збільшити вагу упаковок до 220-300 г (залежно від продукту). Це рішення в компанії пояснюють тим, що попит на таку вагову категорію має тенденцію до зростання.
Асортимент хрустких снеків доволі широкий: від популярних глазурованих кульок із какао та глазурованих кукурудзяних пластівців до глазурованих кульок "Тріо" збагачених вітамінами або ж глазурованих кукурудзяних пластівців з медом (всього 6 позицій).
Наразі в Україні хрусткі зернові снеки YUMMOJI у збільшеній упаковці споживач може знайти у магазинах роздрібної торгівлі формату "біля дому".
Зазначимо, що при виробництві готових сніданків YUMMOJI використовуються лише натуральні інгредієнти та кокосова олія, яка надає продуктам оригінальний витончений смак. І, що важливо - при виробництві не додається пальмова олія. Це робить продукцію YUMMOJI не лише смачною, але й корисною.
Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация