Новости

Аграрії України почали жнива-2024

Аграрії України почали жнива-2024
Аграрії України почали збирати ранні зернові.

"Відвідав кілька фермерських господарств в області, де наші аграрії почали збирати ранні зернові. Один з викликів цьогорічної посівної - належне зберігання врожаю. Адже окупанти знищили ангари та склади. І жоден елеватор не працює.
Втім фермери Херсонського та Бериславського районів одними з перших отримали необхідну допомогу. Майже сотню модульних зерносховищ передали Міністерство аграрної політики та продовольства України й Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO).
Сільгоспвиробники самостійно вже встановили перші конструкції, які можуть забезпечити зберігання до тисячі тонн збіжжя. Їх основні переваги - мобільність та легкість монтажу. Зібрати сховища можна протягом доби.
Через воєнні реалії та відсутність коштів на відновлення складів, аграрії змушені шукати альтернативні методи зберігання врожаю. Деякі фермери використовують рукава, але це потребує дороговартісного обладнання для завантаження та розвантаження.
Щоб підтримати фермерів, наступного тижня плануємо безкоштовно розподілити 204 рукави для зберігання понад 40 тисяч тонн збіжжя.
Продовжуємо працювати над забезпеченням потреб наших фермерів", - повідомив у соціальній мережі очільник Херсонської області Олександр Прокудін.

"СТАРТ ЖНИВ 2024: Відважні серця збирають урожай. Перший день жнив 2024. Перший бункер зерна. Перша тонна. Дякуємо Богові!
Ми дожили. Ми це зробили.
Кожен колос зерна - це символ нашої витримки і волі до життя.
Новини з поля підтверджують, що відважні серця аграріїв приступили до своєї благородної місії - збирання урожаю.
Жнива - це особливий час для кожного аграрія, коли вирують почуття гордості, трепіту та нескінченної вдячності до землі, яка дарує свої плоди. Це час, коли поля, вкриті золотими хвилями пшениці, перетворюються на справжній символ праці та відданості. Першими до важкої, але благородної справи приступила група компаній ФГ "Стоянов А.А." та ТОВ "Кара-Марін".
Аграрії підтверджують свою відданість рідній землі, свою любов до неї, навіть у скрутний час.
"Хоча війна може змінити багато речей, але ніколи не переборе людей, які годують світ своєю працею і коханням до землі.
Старт жнив - це початок нової сторінки у нашій історії. Це час, коли ми знову і знову переконуємося в силі та мудрості природи, у нашій здатності співпрацювати з нею, підтримувати її і отримувати від неї щедрі дари.
Нехай кожне зернятко, зібране з поля, стане символом нашої відданості, праці та безмежної любові до нашої рідної землі.
З Богом!
З вірою у перемогу!
Жнива стартували", - написала колишній керівник департаменту АПК Одеської ОВА Алла СТОЯНОВА.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация