Новости

Аграрії з прифронтових територій цьогоріч можуть скористатися низкою державних програм з підтримки - Висоцький

Аграрії з прифронтових територій цьогоріч можуть скористатися низкою державних програм з підтримки - Висоцький
Аграрії Чернігівщини суттєво постраждали через повномасштабне вторгнення росії. Попри численні виклики сільгоспвиробники продовжують працювати і обробляти землі. Зі свого боку держава впроваджує програми для їхньої підтримки.

Про це зазначив виконуючий обов‘язки Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький під час вітального слова на навчально-практичному семінарі щодо державної підтримки сільського господарства у 2024 році.

"У квітні Уряд врегулював питання пільгового оподаткування для агровиробників, що працюють у зоні активних бойових дій та активних бойових дій, де працюють реєстри. З травня малі аграрії з деокупованих територій, які обробляють до 120 га, можуть подавати заявку на отримання 8 тисяч гривень безповоротної допомоги на один гектар. Що дуже актуально для Чернігівщини", - зазначив Тарас Висоцький.

Виконуючий обов‘язки Міністра зауважив, що для держави важлива комунікація та зворотній зв’язок від аграріїв, щоб спільно вирішувати проблеми та запроваджувати необхідні програми з підтримки сільгоспвиробників, йдеться в повідомленні Мінагро.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация