Новости

На Львівщині БЕБ зупинило незаконне вивезення лісоматеріалів за кордон

На Львівщині БЕБ зупинило незаконне вивезення лісоматеріалів за кордон
❗️Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили спробу незаконного вивезення лісоматеріалів за кордон.

✅ Слідством встановлено осіб, які організували незаконне вивезення необробленої ліщини, хмизу ліщини та декоративного паркану з України.

➡️ За попередньою змовою мешканці Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини. На їх підставі отримували дозвільні документи для фізособи підприємця (сертифікат про походження лісоматеріалів і виготовлених з них пиломатеріалів) та експортували лісопродукцію до країн ЄС.

➡️ Детективи Бюро задокументували факт використання товарно-супровідних документів, які містили неправдиві відомості під час митного контролю у пункті пропуску.

❗️ За результатами обшуків на виробництві було вилучено станки, верстати, чорнову документацію, а також деревину загальним об‘ємом понад 180 м3.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 201-1 Кримінального кодексу України здійснюють детективи Теруправління БЕБ у Львівській області. Оперативне супроводження - співробітники Управління служби безпеки України у Львівській області. Процесуальне керівництво - Львівська обласна прокуратура.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация