Новости

Українська полуниця витісняє імпортну ягоду

Українська полуниця витісняє імпортну ягоду
Ціни на полуницю на внутрішньому ринку стрімко знижуються. Збільшення попозиції завдяки локальним виробникам звело імпорт до мінімуму.

"На гуртовому ринку "Шувар" полуниця від 35 до 80 гривень за кілограм", - каже керівник відділу маркетингу оптового ринку сільськогосподарської продукції "Шувар" (м.Львів) Тетяна Попович.

Порівняно з минулим роком ціни на полуницю знизилася майже втричі. Протягом найближчих двох тижнів ціни ще знизяться.

"Це вже українська полуниця, яка в зв’язку із теплими погодними умовами на Закарпатті зараз вже у масовому продажі. Через сприятливі умови поточна ціна є майже утричі нижчою, ніж в аналогічний період минулого року. Ціна ще нижче опуститься у найближчі 2 тижні.
Дефіциту полуниці немає, бо погода сприяє врожайності. Із виходом на ринок українських ягід імпорт припинився, або звівся до мінімуму", - каже Попович.

Полуниця - це не тільки смачна ягода, а і ягода, з якої можна отримувати прибуток. Як і більшість культур, садова суниця не найпростіша рослина для вирощування. Вона потребує не тільки певних знань про культуру, а й значних інвестицій у технологію її вирощування. Технології вирощування полуниці відрізняються між собою залежно від регіону, ґрунту, фінансової спроможності агровиробника тощо, але й мають загальні особливості в захисті культури.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация