Новости

Британія переводить у "жовту зону" ще чотири області України для спрощення роботи інвесторів

Британія переводить у "жовту зону" ще чотири області України для спрощення роботи інвесторів
Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон повідомив, що Львівщину, Житомирщину, Волинь та Рівненщину переведуть відсьогодні у так звану жовту зону, у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон уперше перебуває з робочим візитом у Львівській області. Під час нашої зустрічі він повідомив, що сьогодні МЗС Великої Британії переведе Львівщину у так звану жовту зону", - зазначив Козицький.

За його словами, це означає, що британцям, які мають бізнес у Львівській області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхування для подорожей на Львівщину. Козицький також повідомив, що детальні розʼяснення надасть посольство Великої Британії в Україні.

За попередньою інформацією, окрім Львівщини, у "жовту зону" переводять Житомирську, Рівненську та Волинську області.

Від початку повномасштабного вторгнення МЗС Великої Британії не рекомендувало своїм громадянам приїжджати до України, в так звану червону зону, через постійну повітряну небезпеку. У січні цьогоріч міністерство перевело у "жовту зону" Івано-Франківську, Тернопільську та Чернівецьку області. Таке рішення також не рекомендує поїздки до України, однак винятком є бізнес-подорожі.

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон 3 травня відвідав Львів.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация