Новости

Бразильська MP AGRO з виробництва розподільників добрив стає частиною AMAZONE Group

Бразильська MP AGRO з виробництва розподільників добрив стає частиною AMAZONE Group
Компанія AMAZONE повідомляє, що за умови офіційного схвалення бразильський виробник розподільників добрив MP AGRO стане частиною AMAZONE Group. Це придбання є важливою віхою для розвитку обох компаній і сигналізує про наступний крок на шляху для глобалізації та росту групи AMAZONE у Південній Америці.
Об‘єднання MP AGRO та AMAZONE дозволить поєднати сильні сторони спеціалістів обох компаній, щоб мати можливість спільно встановлювати нові стандарти у технологіях внесення добрив.
Під перевіреним керівництвом Дугласа Печчіна весь колектив MP AGRO залишиться незмінним, а бізнес продовжуватиме працювати у звичайному режимі.
"Ми покладатимемося на команду MP AGRO, використовуючи як їхній досвід, так і їхню близькість до місцевого ринку, щоб ми могли представити технології AMAZONE в Бразилії", - пояснюють власники AMAZONE Крістіан Драйер і д-р Юстус Драйер.
Злиття має на меті запропонувати бразильському ринку інноваційну сільськогосподарську техніку найвищої якості та підняти рівень точності та сталості внесення добрив на новий рівень.

MP AGRO - це молода, високомотивована та динамічна команда, яка зосереджена на сегменті внесення добрив і впроваджує ноу-хау на ринку Бразилії. Маючи потужних торгових партнерів по всій Бразилії, MP AGRO відома високою якістю та надійністю своєї продукції.
AMAZONE, сімейний бізнес четвертого покоління, вже понад 140 років підтримує постійний розвиток завдяки інноваціям і точності. Виробляючи інноваційні продукти для інтелектуального вирощування сільськогосподарських культур, AMAZONE привносить історію міжнародного успіху в співпрацю.
Як спільне підприємство - MP AGRO та AMAZONE - прагнуть стати провідним постачальником технологій внесення добрив у Бразилії та надалі розширювати свої спільні інноваційні переваги. Це партнерство гарантує ріст ефективності для усіх сільгоспвиробників у Бразилії.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация