Новости

Аграрії Хмельниччини розпочали сіяти кукурудзу та цукрові буряки

Аграрії Хмельниччини розпочали сіяти кукурудзу та цукрові буряки
Аграрії Хмельниччини розпочали сіяти кукурудзу на зерно та цукрові буряки. Агроформуваннями всіх форм власності області посіяно 64 тис га ранніх ярих культур, що становить 80% до наміченого, йдеться в повідомленні управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин ОДА.

"Сільськогосподарськими підприємствами області посіяно 11,4 тис га пшениці, 48,4 тис га ячменя, 2,2 тис га гороху та 1,9 тис га вівса.
Крім того, розпочато сівбу: цукрові буряки - 6,7 тис га (21% до запланованого), ріпак - 2,9 тис га (90% до запланованого), кукурудза на зерно - 0,8 тис га, соняшник- 0,2 тис га", - повідомив начальник управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин ОДА Олег Омелянюк.

Також проводиться посів кормових культур, зокрема однорічних та багаторічних трав, картоплі і овочів. Всього посіяно понад 74 тис га ярих культур, що становить 9% до загального обсягу посіву всіх ярих культур.
Проведення сівби проходиться організовано та високими темпами. Агропідприємства набрали швидкі темпи при сприятливих погодних умовах планують завершити посів ранніх зернових культур протягом 10-12 діб.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация