Новости

БЕБ скерувало до суду справу щодо посадовця міськради та його спільника, які привласнили 8 млн грн на обслуговуванні доріг

БЕБ скерувало до суду справу щодо посадовця міськради та його спільника, які привласнили 8 млн грн на обслуговуванні доріг
❗️Детективи БЕБ скерували до суду справу щодо заволодіння 8 млн грн з бюджету Криворізької міської ради.

🔍Слідством встановлено, що директор одного з Департаментів міськради, зловживаючи службовим становищем, заволодів спільно з керівником приватного підприємства бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

❗️Впродовж 2 років обвинувачені системно підробляли документи про нібито очищення доріг від снігу, навіть коли опадів у місті не було. Також вони документально оформили ремонт доріг більше ніж на 200 вулицях міста, який насправді не проводився.

📑Не зважаючи на те, що фактично роботи не виконувались, директор Департаменту міськради на підставі актів приймання зазначених послуг забезпечив перерахування коштів підприємству-підряднику.

❗️Зазначені порушення були встановлені під час аналізу бухгалтерських і податкових документів, а також тендерної документації. Посадовцю та директору підприємства-підрядника було повідомлено про підозру.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация