Новости

Пшениця в Чикаго знизилася на тлі глобальної пропозиції пшениці та послабленні побоювань з приводу експорту зерна з регіону Чорного моря

Пшениця в Чикаго знизилася на тлі глобальної пропозиції пшениці та послабленні побоювань з приводу експорту зерна з регіону Чорного моря
29 грудня 2023 року пшеничні котирування на біржі Чикаго знизилися на тлі великої глобальної пропозиції пшениці та послаблення побоювань з приводу експорту зерна з регіону Чорного моря. За результатами 2023 року, котирування найбільш активних контрактів на пшеницю в Чикаго впали на 20,7%.

Котирування пшениці HRW у Канзас Сіті знизилися. За результатами 2023 року, котирування найбільш активних контрактів на пшеницю в Канзас Сіті впали на 27,7%. Котирування ярої пшениці у Міннеаполісі також знизилися.

Котирування пшениці у Парижі трохи зросли. Зростання відбувалося на технічних покупках контрактів та на побоюваннях щодо судноплавства у Чорному морі. При цьому зростання було обмежене зміцненням ЄВРО та ослабленням котирувань у Чикаго. За 2023 рік котирування найактивніших найближчих контрактів на пшеницю у Парижі впали на 28%.

Детальніше в АГРО+Зерно.
Потрібні ціни на зернові та інформація про тенденції на ринках?
Пишіть: [email protected]
Телефонуйте: +380 675964652 (WhatsApp, Viber, Telegram).
Середні закупівельні ціни на зернові

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация