Новости

ФАО продовжила тендер на закупівлю гранульованого карбаміду

ФАО продовжила тендер на закупівлю гранульованого карбаміду
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила про продовження тендеру на закупівлю гранульованого карбаміду для підтримки постраждалих від війни фермерів в Україні під час майбутньої весняної посівної кампанії.

Ця ініціатива спрямована на підтримку відновлення засобів до існування та підтримку сільськогосподарського виробництва, що має вирішальне значення для забезпечення продовольчої безпеки та здорового харчування сільського населення у трьох найбільш постраждалих від війни областях, зокрема у Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях. Загалом буде закуплено 500 тонн гранульованого карбаміду, яке буде розподілено у мішках по 50 кілограмів.

У межах цього тендеру потенційні постачальники можуть подавати пропозиції на повну або часткову кількість необхідних добрив.

Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши такий тендер:
(2023-77 закупівля 500 т твердого добрива карбаміду (гранульованого) в Україні)

Кінцевий термін подання заявки - 11 грудня 2023 року, об 11:00 (за київським часом).

Постачальники повинні бути зареєстровані (https://www.ungm.org/Vendor/Registration). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация