Новости

За матеріалами БЕБ експортер сільськогосподарської продукції відшкодував до бюджету понад 14,7 млн грн

За матеріалами БЕБ експортер сільськогосподарської продукції відшкодував до бюджету понад 14,7 млн грн
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили компанію-експортера, що умисно ухилилася від сплати податків в особливо великих розмірах.
Слідством встановлено, що протягом І кварталу 2024 року компанія отримала та планувала експортувати продукцію через порти Одеської області до Сейшельських островів. Загальний обсяг - 15 тис. тонн, вартістю понад 81 млн грн.
При цьому службові особи підприємства умисно не відобразили в декларації з податку на прибуток операції з отримання цієї пшениці, що призвело до ненадходження коштів до державного бюджету.
Детективи ТУ БЕБ в Одеській області оголосили про підозру директору підприємства та забезпечили відшкодування 14,7 млн грн до держбюджету.
Справу скеровано до суду з обвинувальним актом.
Досудове розслідування за ч.3 ст. 212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), що входять в систему оподаткування) здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області.
Оперативний супровід - співробітники Управління детективів із стратегічного захисту економіки ТУ БЕБ в Одеській області.
Процесуальне керівництво - прокурори Одеської обласної прокуратури.
Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация