Новости

USAID розширює ініціативу AGRI-Україна та мобілізує майже $1,75 млрд для підтримки українських аграріїв

USAID розширює ініціативу AGRI-Україна та мобілізує майже $1,75 млрд для підтримки українських аграріїв
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розширює ініціативу AGRI-Україна та мобілізує майже $1,75 млрд за участі організацій-донорів та приватного сектору для підтримки українських сільгоспвиробників, йдеться в релізі організації.

USAID оголосило про розширення Ініціативи стійкості сільського господарства України (AGRI-Україна), залучивши додаткові інвестиції в аграрний сектор України від дев‘яти нових партнерів, серед яких - Астарта, BEST Leasing, Креді Агріколь Банк, Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку (DFC), Міжнародна фінансова корпорація (IFC), ІМК, OTP Bank, страхова компанія "Універсальна", а також Управління Державного департаменту США з вилучення та протидії озброєнням.

Загальна сума, залучена в рамках ініціативи AGRI-Україна, починаючи від липня 2022 року, перевищила 2,26 мільярда доларів США у формі інвестицій приватного сектору та партнерів.
Це означає, що на кожен 1 USD, інвестований в ініціативу AGRI-Україна, USAID залучило приблизно 6,45 долара США від інших організацій-донорів та інвесторів з приватного сектору.

USAID та партнери залишаються відданими підтримці сільськогосподарського сектору та експортного потенціалу України, щоб допомогти вирішити глобальну кризу продовольчої безпеки, загострену війною, яку розв‘язала РФ.

За час від липня 2022 року AGRI-Україна вже допомогла понад 15 тисячам українських аграріїв (або 34% зареєстрованих сільгоспвиробників країни) отримати насіння, добрива, засоби захисту рослин та зберігання продукції, а також фінансові ресурси для виробництва сільгосппродукції. Підтримка допомогла зберегти та зібрати понад 5,5 мільйонів тонн зерна, що принесло понад 1 мільярд доларів доходу українській економіці.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация