Новости

Мінагро та Мінсільгосп Польщі домовилися про спільні виходи українських і польських підприємств на ринки ЄС та інших країн світу

Мінагро та Мінсільгосп Польщі домовилися про спільні виходи українських і польських підприємств на ринки ЄС та інших країн світу
Міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль та міністр сільського господарства Польщі Чеслав Сєкерський домовилися про спільні виходи українських і польських підприємств на ринки не лише Європи, а й інших країн світу, йдеться в повідомленні Мінагро.

Сторони також обговорили спільні напрямки співпраці міністерств. Полякам цікаві глибинна переробка зернових культур та виробництво біоетанолу з агропродукції.

"Мінагрополітики відкрите для подальшого діалогу з польськими колегами. Ми хочемо більше розуміти аграрний сектор Польщі. А вони хочуть пізнати наш, щоб зняти всі точки напруги на рівні консультацій. Тому домовилися проводити робочі групи на різних рівнях: від аграріїв та галузевих асоціацій до міністерських", - наголосив Коваль та запросив польський бізнес до співпраці в Україні.

Міністр агрополітики також зазначив, що важливим напрямком співпраці буде і наукове співробітництво. Зокрема в галузі насінництва. Тому в спільних планах з Чеславом Сєкерським - обмін між університетами, науковими організаціями та установами.

Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв
Забыли пароль? Регистрация