Удобрения 

Органо-минеральное удобрение «Добродий»

Удобрения Органо-минеральное удобрение «Добродий»
N - 35-50%; K2O - 10-20%; Водо растворимый концентрат (в.р.к.)
Просмотров: 1107
Отзывов: 0
Описание

Переваги:
-Підвищення життєздатності та енергії проростання.
-Забезпечення дружності польових сходів.
-Швидке транспортування поживних речовин у життєдіяльність рослин.
-Забезпечення сухо та морозостійкості рослин.
-Здатність акумулювати та забезпечувати рослини поживними речовинами протягом всього вегетаційного періоду.
-Збільшення приросту кореневої біомаси рослин.
-Сумісність зі всіма засобами захисту рослин та можливість одночасного внесення до бакової суміші, що безумовно передбачає економію коштів виробника.
-Пом'якшення негативної дії пестицидів на основну культуру, а норма внесення засобів захисту у багатьох випадках може бути мінімізована.
-Пришвидшення дії засобів захисту при їх сумісному внесенні.
-Стимулювання дії імунної системи, завдяки якій рослина отримує здатність ефективно протидіяти збудникам хвороб та іншим негативним факторам.
-Забезпечення рослини початковою нормою азоту у легкодоступній формі. Проте, у разі необхідності, в період так званого азотного «голодування», робочий розчин може бути доповнений необхідною концентрацією азоту, шляхом додавання карбаміду.
-Виконання ролі біологічного ПАВ «прилипача».
-Підвищення врожайних та якісних показників продукції.

За своїми можливостями Добродій вирішує надзвичайно широкий спектр завдань у формуванні майбутнього урожаю. До складу комплексу Добродій входять :
— органічні складові у вигляді гумітів біоактивних сполук, що широко відомі як унікальні природні регулятори росту, органо-мінеральні комплекси та адаптогени рослин. Біохімічні й екологічні функції гумінових речовин полягають у здатності накопичувати довгострокові запаси всіх елементів харчування, вуглеводів, амінокислот у різних середовищах; регулювати мінеральне харчування, окислювально-відновлювальні процеси у ґрунтах; утворювати та транспортувати комплекси органо-мінеральних сполук з металами й мікроелементами в різні частини рослин; поглинати токсичні речовини і радіонукліди та запобігати потраплянню їх у рослини.
— макроелементи — азот (до 330г/кг) та калій (до 60 г/кг). Відсутність у комплексі третього основного макроелементу — фосфору — пояснюється тим, що за дослідженнями вчених одночасне позакореневе внесення сполук фосфору разом з хелатними формами металів призводить до сильного заниження активності останніх. Рекомендується виконувати внесення фосфорних сполук як окрему операцію;
— «мікроелементи життя» в хелатній формі є життєво необхідними, оскільки вони безпосередньо беруть участь в метаболізмі рослини. Хелатна форма мікроелементів — це екологічно безпечна, біологічно активна форма у вигляді складних комплексних поєднань, які діють в організмах рослин і ґрунті природнім методом. Це магній, залізо, марганець, цинк, мідь, бор, молібден. В достатній кількості представлені також, кальцій, сірка та кобальт;
— оригінальний регулятор росту, який забезпечує фітогормональну активність рослин, що спонукає у рослинах активні процеси синтезу рнк та білків, посилює стiйкiсть рослин до несприятливих кліматичних умов, вірусних, бактеріальних i грибних захворювань та негативного впливу пестицидів.
Оптимально рекомендована норма внесення 10 кг/га за вегетаційний період;
Максимальна одноразова норма внесення, що економічно доцільна — 5 кг/га;

Фотографии
Характеристики
Параметр Показатель
Производитель Украина
?Тип удобрения Органоминеральные
Назначение препарата Улучшение физико-химических и биологических свойств почвы
?Действующее вещество
?Азот (N) N - 35-50%
?Фосфор (P2O5) Неопределено
?Калий (K2O) K2O - 10-20%
?Культуры
?Способ применения Внекорневые подкормки
Форма препарата Водо растворимый концентрат (в.р.к.)
Расход препарата 3 - 10 кг/га
?Максимальная кратность обработок Неопределено
Регистрация до Неопределено
Страна
Отзывы посетителей:
(Следующие отзывы принадлежат опубликовшим их посетителям. Сайт не несет ответственности за содержание комментариев.)

Еще нет отзывов. Будьте первым!

Написать отзыв


Забыли пароль? Регистрация